Parfum

De 5 van het LR Parfumconcept

LR ontwikkelt zijn innovatieve parfumconcepten – van de geurnoten over het marketingconcept tot de verpakking – volledig zelf in zijn hoofdkantoor in Ahlen, Duitsland. Daarvoor werkt het samen met internationale creatieve centra en wereldvermaarde parfumeurs. Ook de productie vindt uiteraard plaats bij LR in Ahlen.

De parfums van LR blijven ten opzichte van de concurrentie beduidend langer hangen dankzij de meetbaar hogere concentratie parfumoliën. Een eau de parfum bevat gemiddeld 10 tot 14 % parfumoliën. De eau de parfums van LR bevatten 12 tot 20 % parfumoliën.

De parfumcreatie door LR kent een traditie van meer dan 30 jaar – sinds 1985. Zeer goede parfumkwaliteit, een hoog aandeel parfumolie en een bevestigde lange houdbaarheid kenmerken de grote veelzijdigheid van deze exclusieve parfums.

Met onze drie verschillende prijssegmenten – parfums van wereldsterren (€ 41,99), designparfums (€ 29,99) en LR Classics (€ 17,49) – bereiken we een bijzonder breed publiek. Dankzij het weldoordachte concept beschikt LR over een exclusief parfumassortiment voor ieders smaak en budget.

LR heeft een promotieconcept ontwikkeld dat uniek is in de wereld. Internationale sterren uit de film-, design-, mode-, sport- en entertainmentwereld creëren hun eigen parfums in nauwe samenwerking met LR.

LR werkt samen met bekende parfumeurs en is een gevestigde waarde als bekwame partner in het parfumdesign. Internationale “stars” vertrouwen LR met de creatie van hun bijzonder persoonlijk parfum.

De parfumexpertise van LR is in het verleden al meermaals bekroond met verschillende nominaties voor de Duitse DUFT STARS Awards.

LR Parfums voor Dames

LR Parfums voor Heren