Ons Team

Word LR Partner & Upgrade Your Life!

Je bent enthousiast, ambitieus en ondernemend? Versterk ons team en groei met ons mee. Jouw succes is ons doel!

Jouw voordelen als LR Partner:

  • Levenslange korting van ± 30% op alle LR producten.
  • Mogelijkheid tot verkoop met hoge winstmarge.
  • Mogelijkheid tot ondernemingsopbouw met eigen team.
  • Professioneel opleidingsprogramma.
  • Persoonlijke coaching en begeleiding.
  • Leuke incentives zoals auto’s, reizen, evenementen…

My
Aloe
.be

Wie zijn Wij?

Lieselot

Student Geneeskunde

Hallo! Ik ben Lieselot! Geboren en getogen in Gent en nu nog steeds student aan de Universiteit Gent. Mijn ‘schone studentenleven’ zit er echter al op, ik studeer namelijk geneeskunde en volg tijdens mijn laatste jaar enkel nog stages. Ik kwam in aanraking met de producten van LR dankzij Aaron, die al razend enthousiast was. 

Zelf begon ik wat onderzoek te doen naar de effecten van aloë vera op een gezond lichaam. Dit met mijn kritisch getraind oog vers van de universiteit. Ik geraakte alleen nog maar meer gemotiveerd omdat ik de veelzijdige effecten van aloë vera leerde kennen. Dus besloten Aaron en ik om ons samen in het netwerk van LR te storten. Samen willen we mensen helpen en willen we tips geven. 

We tonen jullie hoe we zelf recent aan een veel gezondere levensstijl zijn gestart! Aarzel niet! Ik sta altijd open voor vragen! Je kan mij via de instagram pagina of de Facebook pagina van My Aloe gemakkelijk bereiken. 

Mijn motto: “The people you surround yourself with influence your behaviors, so choose people who have healthy habits.”

Wie ben ik?
Mijn naam is Aaron, ik ben onlangs gestopt met mijn richting handelswetenschappen om full time bezig te kunnen zijn met mensen helpen om een extra inkomsten te verdienen zodat ze het leven kunnen leiden dat iedereen verdient. De studie duwde me iets te veel in de richting om voor een baas te gaan werken in een kantoortje. Aangezien verplicht stilzitten niet aan mij besteed is en ik mijn vrije tijd niet wil kwijt geraken, heb ik deze beslissing gemaakt. Mijn mama is nefroloog (nierspecialist) dus mensen helpen zit in ons bloed. 
Maar wat heeft een extra inkomsten met gezondheid & schoonheid te maken?
Geen zorgen maken over geld zorgt ervoor dat je lichaam en geest gezond is. Mensen die het boek “Emotionele intelligentie” hebben gelezen zullen dit zeker begrijpen. Daarom zorg ik voor ons en voor jullie een extra inkomsten dat ervoor kan zorgen dat je je minder zorgen hoeft te maken over geld. En natuurlijk ook dat je de reizen kunt maken die je al altijd hebt willen doen, of meer tijd te kunnen spenderen met kinderen of kleinkinderen.
Heb jij zin om wat meer te reizen of gewoon wat meer tijd in de week vrij te hebben om met je geliefden te spenderen?
Vul dan even ons contactaanvraag in en wij zullen je zo spoedig mogelijk contacteren om wat meer uitleg hierover te geven. Het aanbod is volledig vrijblijvend dus voel je niet verplicht!

myaloe Aaron De Boeck

Aaron

Zelfstandige

Landen
Mederwerkers
Jaar Actief
+
Partners
Producttests / jaar

Onze Partners en Samenwerkingen

Kom in Contact

Wil je graag een vlotte communicatie?

Stuur ons dan een berichtje via messenger met je vraag omtrent partner worden. Wij antwoorden hier gewoonlijk sneller op. Tot Snel!

myaloe

Voor de mensen die echt niet kunnen wachten om LR tot een succes uit te bouwen:

Kies het startpakket dat bij jou past. Maak je keuze tussen deze 5 startpakketten en begin zo snel mogelijk met je carrière bij LR!

De kost van het startpakket kan je makkelijk terugverdienen door ze zelf te gaan verkopen of zelf te testen. Je bent volledig VRIJ om die keuze te nemen. Veel Succes!