Vital Care

Vitaliteit op Elke Leeftijd

Nog steeds genoeg jaren voor je? Midden in het leven en klaar om aan de slag te gaan? Laat uw plannen werkelijkheid worden, want LR LIFETAKT Vital Care houdt u net zo energiek als u zich voelt*. Uw vitaliteit zal toenemen en u zult nieuwe energie vinden. Zo kunt u genieten van alle aspecten van het leven.

tip 3

Basis Oplossing

vitale gezondheid

Reishi Plus ondersteunt uw stofwisseling en cardiovasculair systeem, Intense Sivera Aloë Vera Drinkgel is de ideale aanvulling. Uw dagelijkse shot voor meer vitaliteit.

aloe vera gel vitale gezondheid

Ook Apart Verkrijgbaar

aloe vera reishi plus

Reishi Plus

30 capsules / 15,2 g

38,99

Aloë Vera Drinking Gel Intense Sivera

1000 ml

35,99

Aloë Vera Drinking Gel Intense Sivera Set

3 x 1000 ml

€99,99

tip 2

Individuele Aanvullende Producten

aloe vera producten
vitale gezondheid

Je houdt de kaarten vast voor een permanent fit en energiek gevoel. Geef je lichaam dagelijks ondersteuning waar het dat nodig heeft. LR LIFETAKT biedt hiervoor extra producten op maat. Super Omega voor een gezond hart, Woman Phyto voor de menopauze en Pro 12 voor het algemene welzijn.

Wil je je gewoon goed voelen? Wil je elke dag bijdragen aan de gezondheid van je hart?

Super Omega voorziet u van de essentiële vetzuren EPA en DHA en helpt bij een normale hartfunctie.

38,99

Wilt u zich rondom goed voelen?

Pro 12 helpt het algemene welzijn. 

39,99

 

Wilt u niet dat uw menopauze uw dag dicteert?

Vrouw Phyto met calcium en vitamine D biedt ondersteuning tijdens de menopauze. In het bijzonder bij het onderhouden van botten en tanden. Bevat ook: Rode klaver extract.

14 Sticks per 2.5 g

€27,99

tip 3

Tips van de Expert

vitale gezondheid

Nutrition

Zorg voor gezonde voeding. Eet regelmatig vette zoutwatervissen. Hoe kouder het water, hoe beter de vis. Zalm en makreel houden uw hart en vaten jong. Twee keer per week gegeten. Rode biet in welke vorm dan ook (als salade, sap of groente) verbetert uw vermogen om energie te produceren en heeft een positief effect op uw vaten.

vitale gezondheid

Levensstijl

Verwen jezelf af en toe. Met een massage, een bos bloemen of nieuwe kleren – met iets waarmee je jezelf al eeuwenlang wilt verwennen. Doe het en geniet er naar hartelust van. En leef het moment. Met andere mensen, buiten, of een lekkere maaltijd.

vitale gezondheid

Oefening

Het beste antiverouderingsproduct is beweging! Zet uw fiets weer op de weg en stap op de fiets. Fietsen is zachte oefening in de frisse lucht, maar dit ontspant het bekken en de onderrug. Ga regelmatig voor korte en lange fietstochten.

dr werchan

Zorg goed voor jezelf! Je moet in gelijke mate voor je lichaam en geest zorgen om je jong te voelen en ook zo lang mogelijk te blijven. Naast gezonde voeding is het belangrijk om holistisch te denken en te handelen. Besteed meer aandacht aan je lichaam als het om hulp vraagt.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige