True Beauty

Jeugdige schoonheid van Top Tot Teen

Wil je mooi zijn? Zonder iets te verbergen? Ongeacht de leeftijd? Een natuurlijk en gezond uiterlijk is het schoonheidsideaal nummer 1 en een evenwichtige voedingstoevoer vormt de basis. LR LIFETAKT TRUE BEAUTY geeft u van top tot teen op een unieke en eenvoudige manier een jeugdige schoonheid.1-6

true beauty tip

Basis Oplossing: Voor Schoonheid van Binnenuit

aloe vera true beauty

Het revolutionaire 5in1 schoonheidselixer zorgt voor het revolutionaire 5in1 schoonheidselixer:
1. jonge verschijning
2. heldere huid
3. strak lichaam
4. sterk haar
5. sterke nagels

Unieke effectiviteit met slechts één schot per dag van het innovatieve dubbele complex.

Voor slechts 139,99 euro doe je jezelf en je schoonheid een plezier met deze True Beauty 5in1 Elixir. 
Doe jezelf en je portemonnee nog meer voordeel met onze 3 maanden kuur!

Uniek in de Markt: Dubbel Complex

Complex Actief

Het actieve complex activeert de schoonheidsprocessen en bestrijdt de tekenen van veroudering 1-5. Het combineert de bekendste, belangrijkste schoonheidsingrediënten in de hoogste concentratie:

 • collageenpeptiden
 • hyaluronzuur
 • Waardevol koper
 • Effectief zink
 • 9 sterk geconcentreerde vitaminen:
  100% vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, B6, biotine, B12, vitamine C per dagrantsoen  en 75% vitamine A per dagrantsoen.

Complex Preventief

Het preventieve complex beschermt u tegen milieu-invloeden en voorkomt tekenen van veroudering, alles van binnenuit! Het combineert de belangrijkste ingrediënten met de kracht van de natuur:

 • 20% aloë vera gel
 • Bloedoranje extract
 • Bosbessenextract
 • Rozenwortelextract
 • Extract van groene thee
true beauty tip

Individuele Aanvullende Producten: Voor Schoonheid van Binnenuit

aloe vera true beauty set
aloe vera true beauty

Voor een optimaal en langdurig resultaat is het raadzaam om het 5in1 Beauty Elixir van buitenaf aan te vullen met de juiste verzorging. LR LIFETAKT True Beauty biedt voor elk van de schoonheidswensen een passende verzorgingsset.

Voor een jongere, veerkrachtigere en veerkrachtigere huid met minder rimpels

Het LR ZEITGARD anti-aging apparaat met zijn thermische warm & koud methode zorgt voor een effectief transport van anti-aging ingrediënten in de huidlaag.

€334,99

 

Voor een gezondere, gladdere huid zonder irritatie

Thanks to a special oscillation technology, the LR ZEITGARD 1 ensures a pore-deep and gentle cleaning – up to 10 times more effective than normal cleaning

€209,99

Voor een steviger lichaam met minder cellulitis en minder cellulitis

LR ALOE VIA wordt intensief gevoed met aloë vera. Voor een gedefinieerd lichaamssilhouet, een strakke buik, bovenarmen, dijen en billen.

59,98

Voor sterk, glanzend haar

Het haarverzorgingssysteem van LR ALOE VIA met een unieke combinatie van aloë vera gel en 7 natuurlijke oliën voedt, versterkt en herstelt het haar en beschermt het tegen haarbreuk.

38,99

For stronger, healthier nails

Zachte verzorging met waardevolle oliën en vitaminen levert het LR COLORS Hand & Nail Serum. De nageltherapie herstelt en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de nagel.

18,49

Iedereen wil zich mooi en goed in de huid voelen. Voor mij als expert is het duidelijk dat een optimaal resultaat alleen kan worden bereikt als je je dagelijkse verzorgingsroutine van buitenaf combineert met effectieve schoonheidsvoeding van binnenuit. Daarom adviseer ik een holistische schoonheidsbehandeling van binnen en buiten.

Dr. Sabine Gütt, cosmetoloog

true beauty tip

Tips van de Expert

aloe vera true beauty

Nutrition

Schoonheid van binnenuit begint met voeding: “Je bent wat je eet”. Hoe waardevoller de voedingsstoffen in een voedingsmiddel zijn, hoe beter voor de cellen. Daarom moet je altijd kiezen voor natuurlijke voeding! Ze bevatten de meeste microvoedingsstoffen. Zorg er ook voor dat uw dieet alkalisch is.

aloe vera true beauty

Levensstijl

“De huid is de spiegel van de ziel.” Daarom maakt niets je mooier dan een goed humeur. Lachen, vreugde, natuur en vrienden – wat je ook goed doet, het zal een zichtbaar positief effect hebben. Leef niet alleen het verplichte deel na. Trakteer uzelf op wat u echt leuk vindt. Waardoor springt je hart van vreugde? Wat doe je echt graag? Omring jezelf met mensen die zelf in een goed humeur zijn en ondersteun je daarbij. Een goed humeur is besmettelijk.

aloe vera true beauty

Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging kan de huid verjongen dankzij de verhoogde bloedcirculatie. Al na enkele weken hebben de stoffen die de spieren als boodschapper gebruiken, een aanzienlijk effect op de bovenste huidlagen – de huid kan 5-15 jaar verjongd worden. Daarom is beweging de sleutel tot een gezonde huidskleur en een steviger bindweefsel.

dr werchan

Een holistisch schoonheidsmanagement begint met een gezonde voeding en wordt aangevuld met een passende verzorgingsroutine van buitenaf. De beste en meest duurzame resultaten worden bereikt door een evenwichtige levensstijl te combineren met de juiste beweging.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige