Seasonal Support

Ondersteuning voor Elk Seizoen

Klaar voor weer en wind? Vaak onderweg en vaak met anderen? Of het nu gaat om veranderlijk weer, airconditioning, regen of koud weer – elk seizoen is een specifieke uitdaging voor uw lichaam. LR LIFETAKT Seasonal Support ondersteunt uw welzijn. Maak van elk seizoen uw eigen seizoen!

tip 1

Basis Oplossing

seasonal support

Traditionele Aloë Vera Drinking Gel met honing ondersteunt uw immuunsysteem met de vitamine C die het bevat. Biestcapsules zorgen voor het welzijn van je hele gezin. Uw dagelijkse ondersteuning voor elk seizoen.

Klaar voor de winter met de Seasonal Support Set voor slechts €136,99 i.p.v. 152,46

aloe vera gel colostrum

Ook Apart Verkrijgbaar

Colostrum

60 Capsules

57,99

Aloë Vera Drinking Gel met Honing

1000 ml

€31,49

Aloë Vera Drinking Gel met Honing Set

3 x 1000 ml

€86,99

tip 2

Individuele Aanvullende Producten

seasonal support
seasonal support

LR LIFETAKT Seasonal Support bevat extra producten voor de eigen verdediging van uw lichaam: Cistus Incanus spray en capsules ondersteunen het immuunsysteem en Colostrum, Pro 12 en kruidenthee bevorderen het algemene welzijn.

Volledig vertrouwen op de natuur?

With 100% natural ingredients, Cistus Incanus tea is beneficial from the inside.

€16,99

Volledig vertrouwen op de natuur?

Cistus Incanus-capsules leveren vitamine C voor het immuunsysteem.

Ook verkrijgbaar in een set van 3 zodat je de hele winter doorkomt!

€38,99

Wil je je gewoon goed voelen? Wilt u perfect voorbereid zijn op een noodsituatie?

Colostrum Liquid biedt de allereerste biestmelk voor directe inname.

€39,99

Wil je blijven voorkomen?

Pro 12 helpt uw algemene welzijn.

€16,99

 

tip 3

Tips van de Expert

seasonal support

Nutrition

Gember houdt je wakker. De etherische oliën stimuleren de zintuigen – vitamine C, magnesium, ijzer en calcium helpen bij de energiestofwisseling. Snij een handvol dunne wafels uit de knokkel, giet er kokend water overheen, voeg een theelepel honing toe – en je Power Drink is klaar. Trouwens – de hersenen kunnen alleen het beste presteren met voldoende vloeistof. Drink veel water of thee – liefst 2 liter per dag.

seasonal support

Levensstijl

Slaap lekker. Besteed je laatste uur voor het slapengaan vandaag zonder enige media. Gebruik bijvoorbeeld de tijd die je hebt gekregen voor een ontspannend bad, een snelle massage met je partner, een korte wandeling of 10 minuten meditatieve muziek. Een goed geventileerde slaapkamer is goed voor het in slaap vallen. Of gewoon slapen met het raam open.

seasonal support

Oefening

Ga ermee aan de slag! Ga voor een wandeling van 15 tot 20 minuten in de buitenlucht na het werk of studeren. Idealiter gebruik je een stappenteller en doe je minstens 5.000 stappen per dag. Als u gewoon niet naar buiten kunt, til dan tien keer per dag uw schouders op en laat uw schouders zakken. Dit helpt om stress te verminderen.

dr werchan

Als u voortdurend op volle kracht of zelfs tot het uiterste leeft en werkt, moet u ervoor zorgen dat u uw lichaam van essentiële voedingsstoffen voorziet. Maar het is net zo belangrijk om je geest ook een time-out te geven. Probeer meerdere keren per dag bewust je geest te ontspannen door bijvoorbeeld aan iets positiefs te denken dat niets met je werk te maken heeft.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige