Pro Activity

Bewegingsvrijheid in Elke Situatie

Wilt u actief blijven op een dagelijkse basis? Bewegen betekent vrijheid. De mogelijkheid om alles te doen wat u wilt. Om actief te blijven, bevordert en helpt LR LIFETAKT Pro Activity u om actief te blijven bewegen.

Basis Oplossing

Active Freedom Aloë Vera Drinking Gel en Active Freedom-capsules helpen botten, spieren en weefsel. Uw dagelijkse stimulans om te blijven bewegen.

Dankzij deze set zal je je vrij voelen in je eigen lichaam voor slechts €123,49 i.p.v. €137,96 euro

aloe vera gel

Ook Apart Verkrijgbaar

Active Freedom

60 capsules / 37,2 g

€29,99

Aloë Vera Active Freedom Drinking Gel

1000 ml

€35,99

Aloë Vera Drinking Gel Active Freedom Set

3 x 1000 ml

€99,99

Individuele Aanvullende Producten

pro activity set

U kunt nog steeds meer doen om te blijven bewegen en uw levenskwaliteit te behouden. Onze extra Protein Power en Pro Balance producten bieden verdere ondersteuning voor iedereen die nog meer wil doen voor zijn of haar spier- en skeletsysteem. Het ligt allemaal in uw handen.

Sporten en je wilt je spiermassa versterken?

Protein Power levert hoogwaardige eiwitten voor spieren en botten.

375 g

€44,99

Wilt u actiever worden en meer bewegen in de dagelijkse praktijk?

Pro Balance helpt de vermoeidheid te verminderen dankzij sporenelementen en basismineralen zoals magnesium.

360 Tabletten / 252 g

€32,99

 

ProBalance Is ook verkrijgbaar in een set van 3!

3 x 360 Tabletten

€92,99

 

Tips van de Expert

Nutrition

Verminder uw suikerinname. Vermijd minstens vijf keer per week sappen, frisdranken of frisdranken. Drink in plaats daarvan veel water en thee. Ga voor groenten en mager vlees (kip, kalkoen) of vis. Dit helpt je gewicht te reguleren en bevordert een goede nachtrust.

Levensstijl

Besteed tijd aan je hobby’s. Wat vind je leuk? Waar kan je jezelf echt in verliezen? Maak er tijd voor. Zulke dingen zijn gezond en geven zin aan het leven. En daar hebben we veel in gestopt. Denk na over wat er op het werk en in je privéleven op komst is en wat je wilt doen. Zet vandaag nog minstens één stap in de richting van deze doelen.

Oefening

Rustig aan tijdens het lopen. Zachtjes iets meer zwaaien met je schouders dan normaal. Dit is een geweldige manier om uw rug te ontspannen. Waar u ook bent op welk tijdstip dan ook, wanneer u wacht op een bus, uw tanden poetsen, onder de douche: Wissel tussen de ballen van uw voeten en de tiptoes tijdens het lopen. Dit versterkt uw kuiten en enkels.

dr werchan

De juiste voedingsstoffen zijn een essentiële factor om fit en actief te blijven. Zorg voor een bewuste balans tussen voeding, beweging en een gezonde levensstijl om toch een actief leven te kunnen leiden.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige