Mental Power

Prestatie voor Elke Situatie

Uitdagende dagelijkse routine, intensieve levensstijl? Blijf op de hoogte van uw spel. Of u nu studeert, op het werk of in uw privéleven, LR LIFETAKT Mental Power geeft u de kracht en het vertrouwen om rustig om te gaan met uitdagende situaties. Het aangaan van uitdagingen is onderdeel van uw actieve leven. LR LIFETAKT Mental Power helpt u de effecten van stress op uw lichaam tegen te gaan en blijvend fit te blijven en op de bal.

tip 1

Basis Oplossing

mentale gezondheid

Mind Master en Pro Balance geven je energie en helpen de effecten van stress tegen te gaan. Je blijft gefocust en op de bal gericht. Je dagelijkse shot van kracht en kalmte.

Met deze set zal je mental power niet te stoppen zijn voor maar liefst € 96,49 i.p.v. € 107,94

aloe vera mind master set

Ook Apart Verkrijgbaar

Pro Balance

360 tabletten / 252 g

€ 32,99

ProBalance Set

3 x 360 tabletten / 252 g

€ 92,99

Mind Master Formula Green

500 ml

€ 14,99

Mind Master Formula Red

500 ml

€ 14,99

Mind Master Set

5 x 500 ml

€ 69,99

tip 2

Individuele Aanvullende Producten

aloe vera mentale gezondheid set
mentale gezondheid

Luister naar uw behoeften – en ondersteun uw lichaam. En als je nog meer voor jezelf wilt doen: Pro 12 en Colostrum kunnen je algemene welzijn ondersteunen.

Wil je je gewoon goed voelen?

Pro 12 helpt het algemene welzijn.

30 capsules / 15 g

€ 39,99

Heb je direct een flinke dosis energie nodig, als je onderweg bent?

De Mind Master Extreme Performance Powder past in elke zak.

14 Sticks per 2.5 g

€ 29,99

Wil je je gewoon goed voelen?

Colostrum Liquid is perfect voor een snelle en directe inname.

125 ml

€ 39,99

tip 3

Tips van de Expert

mentale gezondheid

Nutrition

Gember houdt je wakker. De etherische oliën stimuleren de zintuigen – vitamine C, magnesium, ijzer en calcium helpen bij de energiestofwisseling. Snij een handvol dunne wafels uit de knokkel, giet er kokend water overheen, voeg een theelepel honing toe – en je Power Drink is klaar. Trouwens – de hersenen kunnen alleen het beste presteren met voldoende vloeistof. Drink veel water of thee – liefst 2 liter per dag.

mentale gezondheid

Levensstijl

Slaap lekker. Besteed je laatste uur voor het slapengaan vandaag zonder enige media. Gebruik bijvoorbeeld de tijd die je hebt gekregen voor een ontspannend bad, een snelle massage met je partner, een korte wandeling of 10 minuten meditatieve muziek. Een goed geventileerde slaapkamer is goed voor het in slaap vallen. Of gewoon slapen met het raam open.

mentale gezondheid

Oefening

Ga ermee aan de slag! Ga voor een wandeling van 15 tot 20 minuten in de buitenlucht na het werk of studeren. Idealiter gebruik je een stappenteller en doe je minstens 5.000 stappen per dag. Als u gewoon niet naar buiten kunt, til dan tien keer per dag uw schouders op en laat uw schouders zakken. Dit helpt om stress te verminderen.

dr werchan

Als u voortdurend op volle kracht of zelfs tot het uiterste leeft en werkt, moet u ervoor zorgen dat u uw lichaam van essentiële voedingsstoffen voorziet. Maar het is net zo belangrijk om je geest ook een time-out te geven. Probeer meerdere keren per dag bewust je geest te ontspannen door bijvoorbeeld aan iets positiefs te denken dat niets met je werk te maken heeft.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige