Daily Essentials

Voedingsvoorraad voor Elke Dag

Een volle dag met lege voedingsreserves? Het is niet altijd gemakkelijk om een gezonde en evenwichtige voeding te onderhouden met een hectisch dagelijks leven. Vooral het bereiden van verse maaltijden zonder tijd te verliezen. LR LIFETAKT Daily Essentials voorziet u en uw gezin van essentiële voedingsstoffen die het lichaam elke dag nodig heeft en blijft altijd aan de top van het spel.

tip 1

Basis Oplossing

daily essentials

Traditionele Aloë Vera Drinking Gel met honing en Pro Balance voorziet u van essentiële mineralen, sporenelementen en plantenextracten – uw dagelijkse boost voor een werkende stofwisseling.

Met deze set heb je alles wat je dagelijks nodig hebt voor maar liefst 114,49 i.p.v. 127,46.

 

aloe vera gel

Ook Apart Verkrijgbaar!

Aloë Vera drinking Gel met Honing

31,49

Aloë Vera Gel Set met Honing

94,47 86,99

Pro Balance

€32,99

Aloë Vera Gel Set met Honing

94,47 86,99

top 2

Individuele Aanvullende Producten

aloe vera producten
Uw voeding moet net zo divers zijn als uw dagelijkse activiteiten. Maar in dit geval is bekend dat uw behoeften en voorkeuren zeer gevarieerd zijn. Daarom biedt LR LIFETAKT extra producten aan die speciaal op uw individuele behoeften zijn afgestemd. Houdt u niet van specifieke voedingsmiddelen, ondanks dat ze zeer gezond zijn? Dan is bijvoorbeeld de ideale manier om uw individuele behoefte te compenseren met Super Omega, Protein Power, Fiber Boost of Vita Active.

Vis, eieren of ander voedsel dat Omega 3 bevat 

altijd op uw bord blijven liggen?

Super Omega-capsules hebben een hoog gehalte aan de Omega 3-vetzuren EPA en DHA, en helpen om uw hart gezond te houden.

60 Capsules /100,8 g

38,99

Veel sporten en een extra portie 

eiwitten nodig hebben?

Protein Power zorgt voor een extra portie proteïne om je te helpen met je spiermassa4.

375 g

€44,99

 

Geen grote fan van volkoren producten?

Fiber Boost is een aanvulling op uw dagelijkse voeding met zijn hoge vezelgehalte uit drie bronnen.

210 g

24,99

Een extra portie vitaminen spreekt u aan?

Vita Active levert 10 essentiële vitaminen met slechts één theelepel per dag5 – voor volwassenen en kinderen.

150 ml

€19,99

tip 3

Tips van de Expert

Nutrition

Kleine dingen kunnen een groot effect hebben. Ga voor de kracht van bessen – ze zitten vol met kracht. Op hun best vers en rijp met yoghurt, kwark of gewoon af en toe gegeten. Vermijd suikerhoudende bruisende dranken. Schakel zo vaak mogelijk over op water. Uw gewicht en metabolisme zullen u dankbaar zijn.

Levensstijl

Maak tijd voor jezelf. Creëer tijd om te ontspannen. Wat dacht je van yoga, autogene training of watergymnastiek. Regel het gewoon om het een uurtje te proberen. En maak nieuwe vrienden. Wie heb je niet gebeld in een tijdje? Wie heb je niet gecontacteerd voor een lange tijd, ook al zijn ze dicht bij je hart? Neem opnieuw contact op!

Oefening

Maak lichaamsbeweging onderdeel van uw dagelijkse routine! Niet boos worden over water onder de brug. Ga gewoon een korte wandeling maken. Misschien zelfs een hele stop! Gebruik een stappenteller en start je eigen wedstrijd. 200 extra stappen per dag. Hoe ver komt u? Het zou geweldig zijn om tot 5.000 stappen te krijgen.

dr werchan

De basis van een gezond leven is de dagelijkse inname van essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Er zijn nog vele andere factoren die ons welzijn beïnvloeden. Probeer om voeding, leefstijl en bewegingstips meer en meer deel uit te laten maken van uw dagelijkse routine.

Dr. Sven Werchan, voedingsdeskundige