Posted on Leave a comment

De Kracht van Aloë Vera producten kopen anno 2020

De kracht van Aloë Vera producten kopen anno 2020

Anno 2020 komt de focus meer en meer op gezondheid te liggen. Een trend die in principe al jarenlang zichtbaar is natuurlijk, maar vooral de laatste tijd lijkt deze flink toe te nemen. Zeker met de huidige coronacrisis is een ieder zich ontzettend bewust van zijn of haar gezondheid. Je vraagt je waarschijnlijk af; hoe spelen Aloë Vera producten hier dan een rol in? 

Continue reading De Kracht van Aloë Vera producten kopen anno 2020

Posted on Leave a comment

Een Optimale Voorbereiding Op de Zomer met Aloë Vera

aloe vera verzorging

Een optimale voorbereiding op de zomer met Aloë Vera

Iedereen is wel bekend met de Aloë Vera producten. Het betreft de gel van de tropische Aloë Vera plant. Er zijn tegenwoordig een groot aantal toepassingen van deze gel in verschillende producten. Bovendien hebben deze op verschillende manieren een positief effect op je gezondheid. Met het oog op de zomer die er weer aankomt, gaat ook de vraag naar Aloë Vera waarschijnlijk weer toenemen. Dit heeft er voor een groot deel me te maken dat Aloë Vera gel specifieke eigenschappen heeft die vooral in de zomer erg van pas komen. Het gaat hierbij met name om de volgende twee toepassingen:

Continue reading Een Optimale Voorbereiding Op de Zomer met Aloë Vera

Posted on Leave a comment

De 2 kenmerken van een gezonde levensstijl

daily essentials

De 2 kenmerken van een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is een vrij algemeen begrip. Mensen weten wel wat er ongeveer mee wordt bedoeld, maar hebben vaak weinig aan de ‘algemene’ adviezen. Een gezonde levensstijl bestaat namelijk gewoon uit enkele duidelijke, afgebakende aspecten. Aangeven dat iemand ‘gezond moet leven’ is niet specifiek genoeg. Daarom gaan we in dit artikel dieper in op de 2 belangrijkste kenmerken van een gezonde levensstijl, inclusief een extraatje. Bovendien geven we je direct enkele handige richtlijnen waar je je aan kunt houden om gezonder te leven. 

Continue reading De 2 kenmerken van een gezonde levensstijl

Posted on Leave a comment

Welke Aloë Vera kopen?

vitale verzorging

Welke Aloë Vera kopen?

Aloë Vera kopen kan tegenwoordig in alle soorten en maten. Je hebt een enorme diversiteit aan verschillende toepassingen waarin dit goedje zich bevindt. Maar hoe weet je nu welke van goede kwaliteit zijn? Hoe weet je welke Aloë Vera je moet kopen?

Hieronder vind je enkele voorwaarden die een goede verkoper van Aloë Vera volgens ons moet hanteren. Alleen dan kan verzekerd worden dat de verkochte producten ook echt van een hoog niveau zijn en doen wat ze moeten doen. De voornaamste reden dat mensen Aloë Vera kopen is natuurlijk de geassocieerde gezondheidseffecten die erbij komen kijken. Het gaat dan om de volgende bevestigde positieve effecten van Aloë Vera op je gezondheid:

Continue reading Welke Aloë Vera kopen?

Posted on Leave a comment

Waarom is de Aloë Vera plant zo populair?

mentale gezondheid

Waarom is de Aloë Vera plant zo populair?

De Aloë Vera plant is een wilde tropische plant die al duizenden jaren wordt gebruikt voor allerlei gezondheidstoepassingen. Er bestaan maar liefst meer dan 400 soorten van deze plant. Daarmee wordt de Aloë Vera plant niet alleen buiten gebruikt, maar is het tegenwoordig ook een binnenplant. Hij is ongeveer 60 tot 100 cm hoog. Je herkent deze plantensoort aan de ruwe en dikke bladeren. In de bladeren van deze plant bevindt zich het welbekende Aloë Vera sap. Deze sap is tegenwoordig omgezet in allerlei verschillende vormen. De reden hiervoor zijn de geprezen gezondheidseffecten die Aloë Vera heeft. 

Continue reading Waarom is de Aloë Vera plant zo populair?

Posted on Leave a comment

Top 5 Meest Gebruikte Vormen van Aloë Vera Verzorging

aloe vera verzorging

Top 5 meest gebruikte vormen van Aloë Vera verzorging

Aloë Vera verzorging is tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten. Bijna iedereen is weleens in aanraking gekomen met Aloë Vera in een of andere vorm. Toch is lang niet iedereen op de hoogte van alle verschillende vormen waarin Aloë Vera gebruikt wordt. Aloë Vera verzorging wordt met de dag populairder, wat grotendeels is veroorzaakt door de gezondheidseffecten die erbij komen kijken. Aloë Vera verzorging is bijvoorbeeld gezond vanwege de volgende eigenschappen: 

Continue reading Top 5 Meest Gebruikte Vormen van Aloë Vera Verzorging

Posted on Leave a comment

Top 5 Redenen Waarom Drinkbare Aloe Vera Sap Goed Voor Je Is

Aloe Vera Drinking Gel

Top 5 redenen waarom drinkbare aloe vera sap goed voor je is

Bij de naam aloe vera gaat bij veel mensen vaak wel een belletje rinkelen. Dit is voornamelijk vanwege de bekende zalfjes en de middelen tegen verbranding door de zon. Maar wat nog niet bij iedereen even bekend is, zijn de gezondheidseffecten die aloe vera gel mogelijk heeft in een drinkbare vorm. 

Continue reading Top 5 Redenen Waarom Drinkbare Aloe Vera Sap Goed Voor Je Is

Posted on Leave a comment

8 Wetenschappelijk Bewezen Gezondheidseffecten van Aloë Vera

aloe vera gel

De 8 Gezondheidseffecten van Aloë Vera:

  1. Daling van kankerrisico bij rokers
  2. Anti-oxidanten en antibacteriële eigenschappen
  3. Sneller genezen van (brand)wonden
  4. Helpt bij vettig eczeem
  5. Verlaagt bloedsuikerlevels bij diabetes
  6. Vermindert verstopping van de darmen
  7. Goed voor mensen met hart- en vaatlijden
  8. Verminderd tandplak en versterkt het tandvlees

 

Continue reading 8 Wetenschappelijk Bewezen Gezondheidseffecten van Aloë Vera

Posted on Leave a comment

Aloë Vera plant van LR

aloe vera plant

Een plant met speciale eigenschappen

Aloë vera wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediënten.

Aloë vera heeft veel positieve eigenschappen – met name in voeding kan het een belangrijke bijdrage leveren, niet alleen door zijn speciale ingrediënten, maar ook door zijn hydraterend effect. Het creëert de optimale basis voor alle producten.

Continue reading Aloë Vera plant van LR