Help

FAQ

Meest Gestelde Vragen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, zo ontvang je 1 maal per maand een mail met onze aanbiedingen van deze maand. Wij houden zelf niet van dagelijkse of wekelijkse e-mails in onze mailbox, dus zullen we dit zeker niet bij jou doen!

Volg ons op Instagram en Like onze Facebook Pagina, zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen!

Ga naar de pagina “Overzicht Levertijd” voor een volledig gedetailleerd overzicht.

Wij aanvaarden:

  • Paypal
  • Credit Card
  • Mastercard
  • Visa
  • MisterCash
  • Sofort

Dit is heel simpel. Je moet éénmalig een aankoop doen van minimum 180 euro en dan kan je voortaan genieten van 30% korting op de LR producten. 

Heb je interesse om levenslang 30% korting te ontvangen op je producten? Vul dan even ons contactformulier in met de vraag om VIP-klant te worden.

Wil je graag wat meer informatie over wat VIP-klant precies allemaal inhoud? Vul dan het contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voor meer informatie hieromtrent neem je best contact met ons op met de vraag hoe je een partner kan worden en dan zorgt iemand van ons team dat je alle nodige informatie krijgt. 

Bij LR heb je de mogelijkheid om een partner te worden. Een partner bij LR is iemand die de producten zelf gaat verkopen tot 40% winstmarge EN/OF een netwerk gaat uitbouwen van partners EN/OF de producten zelf levenslang aan 30% korting gaat inkopen om zelf te gebruiken.

Voor meer informatie vul even ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wees gerust, na contact is het aanbod nog steeds vrijblijvend! 

Nee, helemaal niet. Wij kunnen je op afstand opstarten via een Zoomcall of andere kanalen. 

Heb je geen antwoord gekregen op je vraag?

Ga over naar onze facebookpagina of instagram pagina en stuur ons een berichtje.

OF

Vul hier het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.