Een Optimale Voorbereiding Op de Zomer met Aloë Vera

aloe vera verzorging

Een optimale voorbereiding op de zomer met Aloë Vera

Iedereen is wel bekend met de Aloë Vera producten. Het betreft de gel van de tropische Aloë Vera plant. Er zijn tegenwoordig een groot aantal toepassingen van deze gel in verschillende producten. Bovendien hebben deze op verschillende manieren een positief effect op je gezondheid. Met het oog op de zomer die er weer aankomt, gaat ook de vraag naar Aloë Vera waarschijnlijk weer toenemen. Dit heeft er voor een groot deel me te maken dat Aloë Vera gel specifieke eigenschappen heeft die vooral in de zomer erg van pas komen. Het gaat hierbij met name om de volgende twee toepassingen:

1. Aloë Vera zonnebescherming
aloe vera zonnecreme
Aloë Vera wordt vaak gebruikt als zonnebescherming. En dit is niet zonder reden; Aloë Vera heeft een bepaalde werking, die vooral in de zomer van grote waarde is. Een sterke zon kan op verschillende manieren schadelijk zijn voor je huid. Zeker wanneer je hier lange tijd onbeschermd aan wordt blootgesteld. Hoe je je hiertegen beschermt? Door Aloë Vera zonnebescherming op te smeren. De werking van Aloë Vera uit zich namelijk op de volgende manieren: 

 • Beschermt tegen straling: Aloë Vera staat bekend om zijn beschermende werking tegen UV-straling. Het beschermd de huid specifiek tegen UVA- en UVB-straling. Deze vormen van straling zijn op de lange termijn schadelijk, wanneer hier geen bescherming tegen aanwezig is. Kom je dus vaak in de zon in de lente- en zomermaanden? En wil je optimaal beschermd zijn tegen de effecten van straling? Dan is Aloë Vera zonnebescherming geen overbodige luxe. 
 • Verzorgt de huid: Aloë Vera zorgt voor een zachtere en stralende huid. Dankzij de vitamine E die erin zit verbetert het de conditie van je huid. Het helpt bijvoorbeeld bij huidproblemen en heeft een anti-verouderende werking. Zeker bij veel blootstelling aan de zon in de zomer is het daarom verstandig om je huid te beschermen met een Aloë Vera zonnebeschermingsset. 
 • Hydrateert de huid: In de zomer loop je een grotere kans dat je huid uitdroogt. Met hoge temperaturen en veel blootstelling aan de zon wordt je huid droger en droger. Het is in de zomermaanden dan ook belangrijk om je huid goed te hydrateren. Aloë Vera speelt daarbij een grote positieve rol. Het heeft hydraterende eigenschappen, waardoor je huid minder droog en trekkerig wordt. Met een Aloë Vera zonnebeschermingsset verzorg je jezelf dus optimaal. 

2. Aloë Vera drank
aloe ver gel
Aloë Vera is ook verkrijgbaar in drankvorm. Dit is goed nieuws, want zo sla je in de zomer twee vliegen in één klap. Je ervaart aan de ene kant de positieve gezondheidseffecten van Aloë Vera en aan de andere kant heb je voor jezelf een heerlijk verkoelend drankje in huis. Evenals andere Aloë Vera producten, biedt Aloë Vera drank de volgende gezondheidsvoordelen:

 • Maakt je immuunsysteem sterker
 • Maakt je huid gladder en stralender
 • Positieve effecten vitaminen en mineralen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Verhoogde vitaliteit en energielevels

Tegelijkertijd heeft Aloë Vera van nature een verkoelende werking. Ben je dus op zoek naar een alternatief voor een koude frisdrank of een ander ongezond drankje? Dan biedt Aloë Vera drank een perfecte uitkomst. In de warme zomermaanden heb je dan bijvoorbeeld de keuze tussen de volgende verschillende opties: 

 • Aloë Vera Perzik drank: Een Aloë Vera drinking gel dat voor maar liefst 98% uit zuiver Aloë Vera bladgel bestaat. Dit koele drankje heeft een fruitige perziksmaak, zonder dat er toegevoegde suikers aan te pas komen. Behoefte aan meer energie en een verbeterde algemene welzijn in de zomer? Geef deze unieke smaak dan een kans.
 • Aloë Vera Honing drank: Deze drinking gel bestaat voor 90% uit pure Aloë Vera en voor 9% uit honing. Dit geeft dit drankje een heerlijke zoete smaak. Een dagportie van dit product dekt al meteen voor 75% je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Bovendien ondersteunt het ook je stofwisseling.
 • Aloë Vera Actieve Vrijheid: De Aloë Vera Actieve Vrijheid heeft een heerlijke sinaasappelsmaak en bestaat voor 88% uit zuiver Aloë Vera bladgel. Verder bevat een dagportie 56% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Voor vitamine E is dit zelfs 60%. 
 • Aloë Vera Intense Sivera: Deze smaak bestaat voor 90% uit zuiver Aloë Vera bladgel en voor 7% uit gezonde honing. Hierdoor ontstaat een unieke, koele smaak. Bovendien smaakt dit drankje nog net iets lekkerder wanneer je je ervan bewust bent dat de eerdergenoemde gezondheidseffecten van toepassing zijn. 

Al met al bestaat een optimale voorbereiding op de zomermaanden dus uit een combinatie van beiden. Met een goede zonbescherming ben je beschermd tegen de effecten van de zon en met een drankje ben je ook van binnenuit bezig om je lichaamsfuncties te verbeteren. Zo doe je er het beste aan om jezelf aan de ene kant in te smeren en aan de andere kant je dagelijkse portie Aloë Vera drank in te nemen. Bij herhaaldelijk gebruik ga je de grootste positieve effecten meemaken. 

Aloë Vera zonnebescherming en Aloë Vera drank kopen?
Op basis van de bovenstaande informatie is de kans groot dat je deze Aloë Vera producten minimaal een kans wilt geven. Zeker gezien de zomermaanden er binnenkort weer aan komen. Je wilt natuurlijk op tijd voorbereid zijn en alvast de juiste spullen in huis hebben. Het kan namelijk zomaar zijn dat de lente vroeg begint en je al in april of mei met hoge temperaturen en veel zonuren te maken hebt. Met de opwarming van de aarde weet je het tegenwoordig maar nooit. 

Gelukkig zijn deze producten dan ook nu al te koop. Zowel Aloë Vera zonnebescherming als ook Aloë Vera drank is reeds in ruime mate verkrijgbaar. Hou er wel dus rekening mee dat de gezondheidseffecten van Aloë Vera producten pas echt merkbaar worden bij herhaaldelijk gebruik. Eén keer een Aloë Vera drankje drinken gaat er niet voor zorgen dat je wekenlang meer energie en vitaliteit ervaart. De juiste stoffen moet je dagelijks binnenkrijgen om echt op de lange termijn merkbare veranderingen te ervaren. Drink bijvoorbeeld elke dag een Aloë Vera drankje en bekijk na enkele weken of je verschil gaat merken. Bij de meeste mensen worden dan pas echt de positieve effecten duidelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *